Gastenboek

Reactie week 9

Gerwin, Marijke en Milan Polinder 08-03-2016
Ha liefies,

Tjonge jonge wat hebben jullie ondanks alles een goede week achter de rug.. Heel wonderlijk hoor dat het nog elke keer zo goed mag gaan! Hadden jullie genoeg kip voor alle gerechten van afgelopen zaterdag ;) ??!
Hopen dat het deze week ook weer zo goed mag gaan! Wat een prachtige fotocollages hebben jullie gekregen. Een herinnering aan deze moeilijke periode, maar wat ook laat zien hoe mooi en sterk jullie samen zijn!!

Dikke knuffel vanaf het Noorden

lieve lis

benjamin, Gerlinde, Anne Lynn en Nathan Veltman 06-03-2016
Meid wat fijn om te lezen dat je het zo super goed doet. Je bent een kanjer! Wij willen je heel veel sterkte toewensen voor aankomende week. We denken veel aan jullie! Liefs van ons allemaal

Hey kanjers

Berny,Fenneke,Saar&Joep 06-03-2016
Wat heb jij een goede week achter de rug zeg,dat is supernieuws

sterk gezin!!!

marieke 05-03-2016
Ik heb er geen woorden voor hoe jullie als ze gezin hier samen zo sterk in zijn.vooral melisse.
petje af meis!!! je bent een sterke meid en jij kunt dit.
zet hem op!!!
Veel sterkte voor de aankomende tijd nog.
groetjes marieke

Meeleven

Harriët van Boven 29-02-2016
Wat mooi dat je dit allemaal zo schrijft zodat wij allemaal mee kunnen leven, heel veel sterkte en kracht toegewenst, en Melissa je doet het heel goed hoor

Re:Meeleven

Gijs en Alie 05-03-2016
Wat fijn dat het nog steeds zo goed gaat.Wat doe je het goed Melissa .Maar ook je vader en moeder en je broer ook voor hen is dit een hele zware tijd. Voor volgende week weer veel kracht en sterkte toegewenst.

Topper

Nelly, Nathalie en Gerk-Johan 29-02-2016
Lieve Melissa, wat ben je toch een topper dat je alles op alles zet om toch naar school te gaan en bijv. te gaan disco zwemmen met de klas, je laat zien dat je - ondanks de moeilijke momenten - zoveel mogelijk dingen wil blijven doen. Je bent een topper en je ouders en broer natuurlijk ook. Fijn ook dat deze website er is zodat we op de hoogte kunnen blijven zonder steeds te vragen. Heel veel sterkte voor jullie allemaal.

reactie week 8

Gerwin, Marijke en Milan Polinder 27-02-2016
Hoi moppies,

Zo te lezen was het deze week allemaal wat pittiger, maar wat slaan jullie je er goed door heen! Heel begrijpelijk, dat nu alles een beetje begint te landen en op je af komt. Dat geeft niks Marjan!! Je hoeft niet altijd sterk te zijn en mag ook best even een keer verdrietig zijn.. Het is zeker niet niks wat er allemaal gebeurt in jullie leventje.. Een dikke knuffel voor jou, want je bent een topper van een moeder!!!!

Enneh we gaan vanavond even lekker gezellig met jullie naar de bingo.. Even een beetje plezier maken en hopelijk wat prijzen in de wacht slepen ;)

Dikke knuffel en tot zo!

He familie

Fenneke 27-02-2016
Wat fijn om elke dag wat v jullie te lezen,zo kruipen we een beetje in jullie leven wat nu in het teken staat van Lis....
Hopelijk gaat het met d'r rug nog steeds beter...nu lekker aan de bakkerij en alles lekker opeten!!!
Als het mag wil ik graag een keer aankomen..maar dan app...
Zet um op samen !!!kusjes van Fenneke

kanjer Melissa

Kurijn Boer 26-02-2016
Hoi Melissa
Ik vind jou echt een kanjer,
En heel sterk ondanks dat je ook pijn hebt kom je toch op school, en heb je vanavond nog met bijna de hele klas gezwommen.

<< 544 | 545 | 546 | 547 | 548 >>

Nieuw bericht

Contact

Melissa van Duinen